maanantai 26. lokakuuta 2009

Kärsivällisyyttä, toverini.


Minä olen jonkinlainen otus, outo ehkä.

OLEN TEHNYT NIIN TYPERIÄ ASIOITA ELÄMÄSSÄNI, ETTÄ ETTE USKO. Olen narsisti kusipää, joka rakastaa helvetin vahvaa kahvia ja musiikkia. Tai oikeastaan en rakasta. Rakkaus on mielenkiintoinen asia ja ilmaisu "rakastan"on turhan vahva sana mihinkään.

Muistakaa että älkää ikinä syökö kukkakaalia. Se on inhaa tavaraa, varsinkin todella homehtuneena. Lidlin kaljaa älkää ostako. Muskottipähkinää en suosittele mihinkään muuhun kuin ruoanlaittoon. Amanita Muscaria sen sijaan tuhoaa munuaisenne, älkää syökö. Ja ei se oikein toimi muutenkaan.

Kuulostaa siltä, että kuolen kahdenkymmenenviiden sekunnin kuluttua. Huomaan kuinka raahaat irstasta ruumistani johonkin piiloon, jotta saisit tekosi peitettyä ja piilotettua.
Mitä piilottaminen hyödyttää? Naulaa ruumiini seinään kiinni ja piirrä jotain. Tuntisin olevani vähän niinkuin jeesus, aika nastaa. Toivoisin myös, että täyttäisit kehoni erilaisilla psykedeelisillä kuvioilla, sillä pidän niistä.

Ei kannata juosta junaan kun on enää kuusi minuuttia aikaa. Ei ole järkeä muuttaa elämäänsä kun on enää niin vähän aikaa, enää muutama vaivainen vuosi. Life is short.

"Joutsenlaulu tarkoittaa uskomuksen mukaan laulua, jonka juuri ennen kuolemaansa joutsen laulaa kauniimmin kuin koskaan. "


Toivon, että luette blogiani ja pidätte siitä. Tai ihan sama tykkäättekö vai ette, mieluummin vaikka vihatkaa. Kiitos.

satisfaction.

3 kommenttia: